İçki Peçeteleri

İçki Peçeteleri

İçeceğinizi yudumlarken ve atıştırılan birkaç kanepeden sonra parmaklarınızı silmek için idealdir.

Birinci sınıf tekstil benzeri airlaid  içki peçeleri lüks, yumuşak, ultra emici ve dayanıklıdır. Davet ve marka etkinliklerine sofistike zarafet katmaktadır.

Kağıt peçetelerle airlaid peçeteleri karşılaştırırken, insanlar ortalama her airlaid peçete için 3 standart kağıt peçete kullanacaklardır. Çoğu zaman insanlar restoranlarda  bir dolu kağıt peçete tüketir ve masrafları hızla tırmandırır. Airlaid peçeteler kağıt peçetelerden hem daha kalite  hem de maliyet açısından çok daha ileridedir. Airlaid peçete kullanan müşteriler, daha fazla para harcamadan müşterilerinin servislerine şıklık ve kalite katar.

Airlaid içki peçeteleri kumaş dokuludur. Ağırlığının 6 katı su emme özelliğine sahiptir. Kağıt peçete gibi su ile temas ettiğinde parçalanıp dağılmaz. Çay, kahve, içki servislerinde ayrıca suya karşı mukavemetli olduğundan bardak altı olarak da kullanır.

Ayrıcalık içki peçeteleri, keten kumaş gibi görünür ve hissedilir ancak tek kullanımlık bir peçete kolaylığı sunar. Ağırlama endüstrisi, restoranlar, barlar, kafeler ve catering etkinlikleri için vazgeçilmezdir. Ayrıca düğünlerde, davetlerde, ziyafet, kongre ve ürün lansmanlarında,  içecek peçetesinin gerekli olduğu her yerde keyifle kullanabilirsiniz.

Logo Baskılı İçki Peçeteleri

Peçetelere uygulanan logo ve sloganlarınızla misafirlerinizde kalıcı bir izlenim bırakın. Baskılı peçeteler kurumsal kimliğimizi öne çıkarıp, marka bilinirliğinizi arttırmak, hayatınızdaki tüm özel kilometre taşlarını kutlamak için mükemmel bir yoldur. Talep edilen en popüler baskılı peçete türü logo veya slogan uygulanmış içecek peçeteleridir.

İÇKİ PEÇETESİ
MALZEME
  • Airlaid
BOYUT
  • 20X20cm
  • 24X24cm
KATLAMA
  • 1/4 10x10cm Kare
  • 1/4 12x12cm Kare
RENK

Beyaz

Krem

Kırmızı

Bordo

Koyu Mavi

Koyu Yeşil

Gri

Antrasit

Siyah

Airlaid Peçete 20x20cm Beyaz
Airlaid Peçete 24x24cm Beyaz

Airlaid Peçete 20x20cm Krem
Airlaid Peçete 24x24cm Krem

Airlaid Peçete 20x20cm Kırmızı
Airlaid Peçete 24x24cm Kırmızı

Airlaid Peçete 20x20cm Bordo
Airlaid Peçete 24x24cm Bordo

Airlaid Peçete 20x20cm Koyu Mavi
Airlaid Peçete 24x24cm Koyu Mavi

Airlaid Peçete 20x20cm Koyu Yeşil
Airlaid Peçete 24x24cm Koyu Yeşil

Airlaid Peçete 20x20cm Gri
Airlaid Peçete 24x24cm Gri

Airlaid Peçete 20x20cm Antrasit
Airlaid Peçete 24x24cm Antrasit

Airlaid Peçete 20x20cm Siyah
Airlaid Peçete 24x24cm Siyah