Airlaid Peçeteler

Airlaid Peçete

Yüzeyler ve çatal bıçak takımı arasında sağlıklı bir bariyer oluşturmaya yardımcı olan ve tüm müşterileriniz için daha güvenli bir yemek deneyimi sağlayan airlaid peçetelerin kusursuzluğu, hijyeni, rengi ve şekli ile sofralarınızı bir şölene dönüştürün. İster resmi bir akşam yemeği, ister gündelik bir yemek olsun, bir müşteri olarak aradığınız ve kullandığınız ilk şeylerden biri peçetedir, bu nedenle iyi bir ilk izlenim bırakmak önemlidir. Modası geçmiş keten peçeteleri, her duruma veya etkinliğe uyarlanabilen, sürdürülebilir, sorunsuz bir alternatif olan airlaid peçete ile değiştirin. Müşterilerine yemeklerini mükemmel bir şekilde tamamlamaları için birinci sınıf bir yemek deneyimi sunmak isteyen restoranlar ve oteller için farklı renk ve tasarım seçeneklerimizle, tarzınıza uygun bir çözüm mutlaka vardır.

Tüm peçetelerimizin hammaddesi gelecek nesiller için çevreye uygun, sosyal açıdan faydalı ve ekonomik açıdan uygun bir şekilde yönetilen ormanlardan elde edilen ağaçtan yapılmasını sağlayan FSC® sertifikalıdır. Bugün hijyen, restoran işletmecileri için her zamankinden daha önemlidir. Bu arada, konuklar yine de özel bir ambiyans ve sorunsuz çalışan bir hizmet beklemektedir. Koleksiyonumuzdaki tek kullanımlık Airlaid peçete ve masa örtüleri güvenli kullanım avantajlarını çok çeşitli keyifli tasarımları çevreye duyarlı malzemeler olarak sunar. Airlaid ürünleri ile hijyeni en üst düzeye çıkarır, tek kullanımın avantajlarını elde edersiniz. Çevreye duyarlı sertifikalı ürünlerden oluşan zengin bir seçim alanı sunar. İster yıl dönümü, ister bir ofis partisi, isterse de ev partisi olsun, etkinlikler için harika fırsatlar sunar. Bir düğüne, temalı davetlere ev sahipliği yapıyor iseniz koleksiyonumuz bunu yakalamanıza yardımcı olur. Size sınırsız yaratıcı özgürlük, tek kullanımlık kullanım rahatlığı ve her bütçeye uygun fırsatlar sunar.

Airlaid ürünleri endüstriyel olarak kompostlanabilir.

Mutluluk Yaratan Hijyenik Peçeteler

Hijyenik, şık peçeteler her yemeğin deneyimini bir üst seviyeye taşır. Ağzınızı silmenin dışında yüzeyleri ve çatal bıçak takımlarını korur. Daha da önemlisi, sunduğumuz peçeteler her durum için çevreye duyarlı malzemelerden üretilmiştir.

Airlaid Peçete Ölçüleri
İçki Peçeteleri
  • 20x20cm 1/4 Peçete
  • 24x24cm 1/4 Peçete
Pratik Peçeteler
  • 20x40cm 1/4 Peçete
  • 24x40cm 1/4 Peçete
  • 30x40cm 1/4 Peçete
  • 33x33cm 1/4 Peçete
Alakart Peçeteler
  • 40x40cm 1/4 Peçete
  • 40x40cm 1/8 Peçete
  • 40x48cm 1/8 Peçete
Cepli Peçeteler
  • 40x40cm 1/8 Cepli Peçete
  • 40x48cm 1/8 Cepli Peçete
Logo Baskılı Airlaid Peçeteler

Kurumsal kimliğinizi yansıtacak en önemli ürünlerden biridir. Kağıt peçeteden çıkmak, servis kalitenizi arttırmak istiyorsanız, sizlere kumaş dokulu, logo baskılı airlaid peçeteler sunuyoruz.

Airlaid peçete işletmelerinde kumaş dokusunun şıklığını yansıtmak diğer yandan kullan-at pratikliğini yaşamak isteyenler için ekonomik ve konforludur. Katlama sanatına uygun yönü, geniş renk yelpazesi ile kusursuz olan airlaid peçeteler, üzerine uyguladığımız marka veya sloganız ile size mükemmel bir reklam alanı sunar.